web analytics
Giurgiu-Tribune

5G la bidon de la Telekom

 

,,Portează-te acum și fă TELEKONOMIE !”
Așa sună reclama operatorului de telefonie mobilă Telekom, reclamă rostită cu patos, desigur bine remunerat, de către deja celebrul cioban ,,Ghiță de la Jina”, cel care până mai acum câțiva ani le făcea reclamă Vodafone-ului și lui Victor Ponta.
Nu vreau să-l suspectez acum pe ,,Ghiță de la Jina” de ,,mănă rea”, dar pe unde-și bagă el coada, sau bâta, se cam alege prafu (vezi cazul Ponta-2014), dar Telekomul reușește de câteva luni bune să-și ducă la disperare toți abonații portați și neportați.
O convorbire de 5 minute între doi abonați Telekom, implică tot atâtea apeluri dintr-o parte sau din cealaltă a ,,firului”.
Operatorii de la dispecerat nu răspund apelurilor disperate ale abonaților, iar atunci când o fac dau răspunsuri în doi peri, sau te trimit de la un serviciu la altul într-un soi de țicneală generală.
O explicație logică despre brambureala și haosul care domnesc la Telekom am găsit-o astăzi la Palanca, la poarta unui imobil în care operatorul de telefonie deține un releu de amplificare a semnalului.
Dintr-o camionetă aflată la poartă, un generator electric se căznea cu zgomot de Mobră nesegmentată să alimenteze releul cu curent.
Doi băieți descărcau niște bidoane, sau le încărcau, nu știu….
…..așa cum nu știu dacă bidoanele conțineau benzină pentru generator,sau semnal 5G.
După culoare aș fi zis că e benzină, dar după modul în care funcționează telefoanele, tind să cred că băieții de la Telekom venise să-și ia înapoi celelalte patru ,,G”-uri.
Ce știu sigur e faptul că în Palanca n-au mai luat ăștia curentul de vreo lună.
Atunci, de ce folosesc cei de la Telekom un generator ?
Le-o fi tăiat curentu, săracii !

Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *