web analytics
Giurgiu-Tribune

Atentie! Vin ninsori, ploi polei, dar și temperaturi minime între -5 și – 3 grade

Meteorologii au emis luni 21 ianuarie 2019  o prognoză specială anunţând  ninsori, ploi și polei, dar și temperaturi minime între -5 și – 3 grade. Miercuri se încălzește și se vor înregistra 7 grade.

Potrivit meteorologilor, de luni seară până marți dimineață cerul va fi temporar noros în sudul tarii, vântul va sufla slab până la moderat și se poate forma ceață, mai ales în zona preorășenească. Temperatura minimă va fi cuprinsă între -5 și -3 grade.

Începând de marți dimineață până marți seara, vremea va fi în general închisă și vor fi precipitații sub formă de ninsoare, iar spre seară, cu tendință de transformare în lapoviță și ploaie.

La Giutgiu, vântul va sufla moderat, cu viteze de până la 35 km/h. Temperatura aerului nu va depăși valorea de -1 grad.

De marți seara până miercuri dimineață vremea se menține în general închisă și vor fi precipitații mixte ce vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sulfa în general slab. Temperatura aerului, treptat va crește ușor, astfel că miercuri dimineața se vor înregistra 1 – 2 grade.

Până miercuri seară, vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, mai ales în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu viteze de până la 30 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *