web analytics
Giurgiu-Tribune

Bărbat ajuns la spital în urma unui incendiu

Săptămâna a început cum nu se poate mai rău pentru o familie de giurgiuveni din localitatea Comana. Un bărbat și o femeie, în vârstă de aproximativ 78 de ani au fost preluați de echipajele de la Ambulanță după ce aceștia s-au intoxicat cu fum. Incidentul s-a produs în urma unui incendiu ce a izbucnit într-un apartament dint-un bloc cu două etaje și pod înalt, din localitate.

În ajutorul lor au venit imediat pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Colibași, cu două autospeciale cu apă și spumă și două ambulanțe.Când au ajuns la fața locului, aceștia au constatat că incendiul se manifesta prin ardere mocnită fără flacără , într-un apartament de la etajul întâi.

Din cauza fumului de pe scara blocului o bătrână care locuia la etajul doi a rămas în casă fiind evacuată ulterior de pompieri. În tot acest timp alte două persoane s-au autoevacuat. Potrivit pompierilor  în incendiu a ars o sobă pe gaz, mobilier, aparatură electrocasnică, tocăria de la geamuri și uși.De vină pentru producerea incendiului ar fi fost o butelie pe gaz, așezată aproape de materiale combustibile.

În urma incendiului bărbatul care a fost preluat de ambulanță va fi transportat la un spital din capitală.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *