web analytics
Giurgiu-Tribune

Ce avem noi aici? Autoturism căutat pentru confiscare cu alerta introdusa de autoritatile belgiene!

“-Ce avem noi aici?
-Sunt atat de curios incat nici nu stiu unde-o sa dorm la noapte !
– Un autoturism căutat pentru confiscare.De unde ?
– Din Belgia . Cu dragoste pentru un prieten … de unde naiba sa stiu eu ca e confiscat? ”

Desprisa parca din seria “B.D. la munte si la mare “ pare a fi situatia in care politistii de frontiera giurgiuveni au surprins duminica , 11 noiembrie , un cetatean bulgar .
Acesta s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu pentru efectuarea formalităţilor la volanul unui autovehicul tip platformă, pe care transporta un autoturism, înmatriculat în Belgia, si fabricat 2016.
Toate bune si frumoase , numai ca in urma verificarilor , poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul transportat pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile belgiene la data de 29.10.2018.
Cetateanul bulgar a declarat că transporta autoturismul pentru un prieten și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.
Cand sa spuna “inger, ingerasul meu” , poliţiştii giurgiuveni i- au întocmit cetateanului bulgar în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ” tăinuire”.
Autovehiculul în valoare de 40.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

Camelia Sachetti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *