web analytics
Giurgiu-Tribune

Ce faci cand vrei sa scapi elegant de cineva? Il avansezi!

Dupa ce a fost scos la tabla si certat pentru jafurile  din Bolintin, incaierarile de la Clejani si lipsa polenizarii naturale cauzata  de vremea rece, seful IPJ Giurgiu, Catalin Georgescu  a ramas ferm pe functia castigata prin concurs.

Dar, se pare ca zvonul conform caruia Niculae  Badalau avea promisa  plecarea  sefului Politiei Judetene Giurgiu din fruntea institutiei , inainte de alegeri, se confirma.

Descinderi ale Corpul de Control al IGPR contrabalansate cu “avansarea cu japca” a lui Catalin Georgescu  pe un post în cadrul IGPR, i-au aratat lui Niculae Badalau ca unul din  principiile lui Einstein e valabil nu doar in stiinta, ci si in politica. Acesta zice cam asa; ”Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona.”

-Esti genial “maestre ”  de la Bolintin! La cat de bine stii sa “actionezi”, ai privilegiul de a sta langa Dancila cand de langa Dragnea fug toti.  Asa cum au fugit “lupii “de tine cand s-au bunghit ca pui Pepsi  in vin.

Ia uite ce zice unul dintre ei ; “Pe zi ce trece, mi se dovedeşte că am luat decizia corectă atunci când am părăsit Organizaţia PSD Giurgiu, o organizaţie în care sunt luate în considerare numai interesele „găştii naşului” (condusă de Bădălău, care a transformat partidul în propriul SRL), nicidecum cele ale cetăţenilor acestui judeţ.(deputatul Alexandru Andrei pe pagina sa de facebook in data de 9 mai).

 Astazi, fostul deputat PSD a iesit cu o noua postare comentand dur “avansarea” sefului Politiei Judetene Giurgiu ,Catalin Georgescu;

“Constat, cu neplăcută surprindere, că practicile de intimidare şi presiuni au devenit o obişnuinţă pentru conducerea PSD de la Giurgiu. Cel mai recent exemplu este o ştire apărută astăzi într-o publicaţie locală apropiată PSD, care notează că inspectorul şef al Poliţiei Judeţene, Cătălin Georgescu, ar urma să fie schimbat din funcţie. Şi, pentru că această funcţie a fost obţinută prin concurs, ca să scape de şeful Poliţiei Judeţene (se pare, foarte incomod), Nae Bădălău recurge la un artificiu: avansarea acestuia pe un post în cadrul IGPR. Asta, după ce, în plină campanie electorală, la IJP Giurgiu sosea Corpul de Control al IGPR, ca urmare a unor sesizări făcute de prefectul „apolitic” (în teorie, căci în practică este, doar un executant obedient al ordinelor lui Bădălău) , acelaşi prefect care exercită presiuni imense asupra primarilor…https://www.facebook.com/alexandru.andrei.5872

Acesta este un pamflet. Tratati-l  cu un vot “pe cinste” duminica, 26 mai 2019, la alegerile europalamentare si la referendum.

Camelia SachettiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *