web analytics
Giurgiu-Tribune

Cea mai veche ambulanta din Giurgiu are 12 ani şi un milion de kilometri la bord

Personalul insuficient,orele suplimentare si un parc auto alcatuit in majoritate din mijloace de transport vechi, ingreuneaza activitatea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu. Mai mult, pentru o ambulanta veche de 12 ani cu un milion de kilometri la bord se fac des reparatii mecanice.

Parcul auto al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Giurgiu este format din 38 de mijloace de transport specifice. Cele mai noi, cinci la numar,  au fost achiziţionate în decembrie anul trecut ,iar cea mai veche are 12 ani si un million de km la bord. Astfel  ca, pe langa problema  personalului  insuficient ,  se depun eforturi si pentru mentinerea in parametrii normali ai partii de mecanica auto dupa cum a declarat pentru Agerpres, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu, Simion Lăudat. Acesta spera ca in urmatoarele doua luni vor veni  alte doua ambulante noi care sa innoiasca acest  parc  auto .

In prezent, la Serviciului Judeţean  Giurgiu lucrează şapte medici, trei posturi fiind scoase la concurs după ce unii dintre aceştia au demisionat .

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *