web analytics
Giurgiu-Tribune

Cine este autorul si cine este victima accidentului produs miercuri pe trecerea de pietoni de pe Soseaua Prieteniei?

Un accident produs pe o trecere de pietoni din municipiul Giurgiu starneste curiozitatea cetetenilor deoarece se banuieste ca cel care se afla la volan si care a accidentat usor un tanar angajat in traversare regulamentara ar fi Dan Augustin Dinu, sotul deputatei de Giurgiu Elena Dinu si directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București ,din cadrul CNAIR. La numarul unic de urgenta 112 , pentru consemnarea accidentului de circulatie au sunat angajati ai Spitalului de Urgenta Giurgiu si nu cel ce l-a comis.

In dimineata zilei de miercuri 17.10.2918, ora 05.40., un conducator auto in varsta de 47 de ani care circula pe Soseaua Prieteniei din Municipiul Giurgiu a accidentat usor pe trecerea de pietoni semnalizata corespunzator, un tanar in varsta de 24 de ani.
Conform spuselor unor martori care isi doresc sa ramana deocamdata anonimi, conducatorul auto ar fi Dan Augustin Dinu, sotul deputatei de Giurgiu Elena Dinu si directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București ,din cadrul CNAIR, informatie neconfirmata , dar nici infirmata oficial de catre reprezentantii Inspectoratul Judetean de Politie Giurgiu .
Victima, ranita usor, a fost transportata la spital chiar de catre conducatorul auto , fara a suna mai intai la numarul uniu de urgenta 112 . Aceasta a primit ingrijirile medicale necesare, si ulterior a fost externata. Autorul accidentului rutier a fost testat cu aparatul alcooltest , iar rezultatul a fost negativ.
Conducatorului auto I s-a deschis dosar penal in rem pentru vatamare corporala din culpa. Cat priveste transportarea victimei la spital fara a suna mai intai la numarul unic de urgent 112, conform legii 338 din Noul Cod Penal privind Părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia , nu se considera parasire de la locul faptei . Vezi aici legea ; https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-338
Cat priveste infirmarea sau confirmarea identitatii conducatorului auto (in speta banuit a fi Dan Augustin Dinu), in jurul orelor 14.00-15.00 din ziua de miercuri 17. 10.2018, reprezentanti ai Politiei Judetene au spus ca deocamdata nu se cunosc exact aceste date, comunicatele de presa si rapoartele pe zi ale institutiei , fiind in general facute publice de pe o zi pe alta, urmand ca si acest accident rutier ca fie consemnat pe site-ul institutiei maine 18.10.2018.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *