web analytics
Giurgiu-Tribune

Colegiul ”Ion Maiorescu” iese din scenariul roșu

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit luni pentru a aproba noi măsuri, având în vedere evoluția cazurilor de coronavirus la nivelul județului Giurgiu.

Astfel, Colegiul Național ”Ion Maiorescu”, care săptămâna trecută se afla în scenariul roșu, a trecut la scenariul galben de funcționare, ceea ce înseamnă că orele de curs se vor desfășura în sistem hibrid, atât online, cât și fizic, la școală.

S-a mai aprobat, de asemenea, scenariul 2 de funcționare pentru școlile din: Izvoarele, Valea Dragului, Ogrezeni, Putineiu, Mihai Bravu, Adunații Copăceni, Vedea, Isvoarele, Herăști, Schitu, Găiseni, Ulmi, Săbăreni și orașul Bolintin Vale.

Rămân în scenariul 2 de funcționare unitățile de învățământ din comunele Gostinari, Grădinari, Bolintin Deal, Slobozia și Iepurești.

One thought on “Colegiul ”Ion Maiorescu” iese din scenariul roșu

  1. In conditiile in care la nivelul tarii se constata o crestere alarmanta a infectarilor cu COVID, in conditiile in care se pot infecta si cadrele didactice si elevii, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Giurgiu tine strict de un act normativ (adica daca asa scrie la lege, de ce sa facem noi altfel?!) si da liber la virusi – luati acum, cat mai avem, ca poate se termina.Incapabili, fara simtul realitatii si al raspunderii functiilor pe care le au, acesta este motivul pentru care am ajuns in halul asta ca tara si neam.
    Cum sa chemi copii la scoala cand se pot infecta profesori, se pot infecta intre ei copii si ii pot infecta si pe cei de acasa? Sau nu merge on-line-ul pentru anumiti profesori si vor neaparat sa stea la catedre?! Nu inteleg parintii care isi trimit copii la scoala ca pe oi la taiere si nu iau atitudine pentru a sustine scoala on-line.Sper ca vremea rece sa trezeasca creierele adormite si sa se ia masurile care se impun la nivel de oras si judet, nu neaparat conform prevederilor H.G. nr. 856/2020, cicin functie si de situatia reala.Sa va dea Domnul Dumnezeu cat mai multa minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *