web analytics
Giurgiu-Tribune

Cu motorina la „pachet”

Efective ale Serviciului Poliţie Transporturi Giurgiu aflate în serviciul de patrulare pe raza comuna Mihai Bravu, zona   din proximitatea  infrastructurii feroviare, au oprit în trafic un giurgiuvean, de 21 de ani, care se deplasa pe DJ 413 cu un autoturism.Cu ocazia legitimarii și controlului  autovehiculului, în portbagaj au fost depistati  circa 160 de litri de motorina.

Fiind întrebat  de proveniența bunurilor, inițial acesta a declarat ca  a achiziționat motorina de la o stație de carburant, insa când i s a solicitat bonul fiscal sau alta dovada, a declarat ca  a întrat în posesia  combustibilului  de la locul de munca, din comuna  Stoeneşti, unde lucrează pe un tractor, fără a  fi de acord sa comunice  locul de munca.

S-a procedat la conducerea acestuia la sediul SJPT pentru continuarea cercetărilor, după ce autovehiculul și marfa au fost fixate criminalistic prin fotografiere.

Cu ocazia  cercetării, s-a stabilit faptul ca, autorul, în calitate de tractorist  la o societate comerciala operator agricol, în mod continuat, acesta sustras din  utilaj, în scopul însușirii pe nedrept  pentru folosință la utilajul personal cantitatea respectiva de carburant.

În cauza s a întocmit dosar penal sub aspectul  săvârșirii infractiunii prev de art. 228 alin 1 Cp, cu aplic art 35 alin. 1 C pen., fiind dispusa  și efectuarea în continuare a urmăririi penale.

Cercetările  se efectuează cu autorul în stare de  libertate.

Alexandra Buzică

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *