web analytics
Giurgiu-Tribune

Cum a dublat PNL alocaţiile pentru copii de două ori în patru ani aflandu-se in opozitie. O Poveste spusa parintilor si bunicilor de ziua copilului

O poveste scurta, dar  frumoasa, merita spusa astazi tuturor celor care au copii si nepoti pentru ca  ei sa povesteasca mai tarziu copiilor LOR cum ca…

…A fost odata un partid politic vechi – PNL, care iubeste mult copii, si care a reusit ca in 4 ani sa majoreze de doua ori alocatiile copiilor .

Intr-o buna zi din 2015, pe vremea cand premier era  Victor Ponta (PSD),  sedinţa Camerei Deputaţilor a inceput mai  devreme, iar aleşii PSD s-au trezit…târziu, aşa că PNL a reuşit să adune o majoritate, iar alocaţia copiilor a crescut de la 42 de lei la  84 de lei.

In februarie anul acesta, mancand jaratic, deputatul PNL, Robert Sighiartău a propus din nou dublarea alocaţiilor, în condiţiile în care coaliţia PSD-ALDE era  majoritara în plenul reunit al Parlamentului.

Si uite-asa, la distanţă de patru ani, cand nimeni nu credea ca e posibil, PNL a reuşit din nou să strângă o majoritate, profitând de faptul că parlamentarii PSD nu erau  în sala de plen, ci imprastiati pe holuri.

In plus, maghiarii, care votează de fiecare dată cu PSD în Parlament, au trecut de partea opoziţiei la acest vot . Balaurii  PSD au scuipat  foc, dar de teama de a nu fi taxati  electoral – culmea-pe o tema sociala, au facut un pas inapoi , iar mai tarziu, balaurul cel mare, care se hranea cu alocatiile copiilor, a fost prins si bagat in cusca .

Gratie PNL, alocaţia a fost majorată de la 84 de lei la 150 de lei pentru copiii de peste doi ani, iar copiii sub această vârstă vor primi 300 de lei în loc de 200.

Si-am incalicat pe-o sa, si v-am spus o poveste frumoasa ce va fi povestita si de urmatoarea generatie copiilor săi.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *