web analytics
Giurgiu-Tribune

Dan Motreanu: Liderii PSD din Giurgiu să nu îi mai mintă pe români! Minciuna, manipularea și știrile false, singurele arme ale liderilor PSD

În ultima perioadă,  atât în conferinţele de presă ale PSD Giurgiu cât și în mediul on line, se propagă ideea că nu se vor mai acorda bani  proiectelor derulate prin PNDL. Presedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul  Dan Motreanu , neagă acest lucru într-o postare pe pagina sa de facebook,  menţionând însă că va verifica în continuare, temeinic, ca banii să fie alocați și decontați corect.

Iată mai jos textul postării:

“Plățile pentru proiectele #PNDL continuă. 600 de milioane de lei au fost plătite de Ministerul de Resort, numai în această săptămână, pentru mai mult de 1.000 de proiecte.

În județul Giurgiu au fost finanțate 14 proiecte în valoare de aproximativ 11 milioane de lei, inclusiv pentru Primăria Giurgiu și Consiliul Județean, unde a fost alocată cea mai mare sumă de bani. Localitățile din județ care au primit bani prin #PNDL în această tranșă de finanțare sunt: Bucșani, Florești Stoenești, Găiseni, Greaca, Hotarele, Malu, Oinacu, Bolintin Vale, Stănești, Vărăști. Sumele alocate reprezintă plata facturilor pentru lucrările efectuate în luna noiembrie 2019.

Liderii PSD din Giurgiu să nu îi mai mintă pe români! Guvernul nu va opri plățile proiectelor derulate prin PNDL, dar va verifica în continuare temeinic ca banii să fie alocați și decontați corect, nu pe lucrări închipuite. #PNL nu va accepta să plătească din banii românilor lucrări care există doar pe hârtie, dar în realitate nu au fost efectuate niciodată, așa cum a reieșit, din păcate, în urma controalelor Ministerului. Nu tolerăm decontările false! #PNL guvernează transparent, asumat și responsabil strict pentru interesul cetățenilor.

Acolo unde proiectele s-au derulat corect pentru dezvoltarea localităților și bunăstarea românilor plățile continuă fără probleme. Nu vă lăsați păcăliți de liderii PSD, care instigă la ură și mint fără rezerve. Informați-vă corect!

Toate datele privind plățile din #PNDL sunt publice și pot fi verificate pe site-ul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.”

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *