web analytics
Giurgiu-Tribune

Dupa ce ca suntem cum suntem, nici nu suntem cum ar trebui sa fim! Loc de joaca vandalizat


Dupa ce ca Giurgiu duce lipsa de multe aspecte care sa il introduca in categoria ‘Smart City”,  ne mai si batem joc de atat cat avem. La sfarsitul saptamanii trecute, locul de joacă pentru copii, adiacent străzii Ramadan a fost vandalizat de catre un grup de adolescenti.  Politia cerceteaza cazul si ii cauta pe rebeli.

Vineri seara, in jurul orelor  23:00, cinci băieți și o fată  au transformat  locul de joaca din zona Ramadan intr-un  “loc de ocolit “.

După ce au mancat  semințe scuipand  cojile pe domeniul public, au lovit camerele de supraveghere cu pietre și crengi, au “pedepsit “ bine cosurile de gunoi , și au urinat într-un leagăn.

Iar noi vrem sa ne puna primarul prize dichisite la bancile din parcuri, sa ne incarcam  device-urile (un exemplu din ceea ce inseamna “Smart City”)!  Pai  ii gasim p-astia  electocutati  si cu nadragii-n vine!

Faptele au fost surprinse de sistemul de supraveghere, care nu a fost grav avariat.

Lucrătorii Direcției Poliției Locale Giurgiu acționează pentru identificarea celor care au vandalizat locul de joacă, iar ulterior, vor fi lute  masuri legale.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *