web analytics
Giurgiu-Tribune

Dupa oala cu sarmale, merg si fructele de mare! Targ de peste si fructe de mare pe pietonala din Giurgiu

Dupa sorici, sarmalute , perisoare , piftii si alte bunatati traditionale romanesti preparate din carne de porc , gospodinele  se vaita iar : “ Offff , nu mai stiu ce sa mai  gatesc !” Nici nu trebuie . Maine 5 ianuarie , avem la Giurgiu un targ cu peste si fructe de mare.

Nu mai gatiti! Cel putin nu maine 5 ianuarie  !  Si asta pentru ca avem  la Giurgiu, un târg cu pește și fructe de mare, organizat de Taverna Racilor Herăstrău si Depozitul de Fructe de Mare de la Giurgiu .Asa ca incepand cu ora 11.00 poftiti pe pietonala  Mircea cel Bătrân unde pana la orele  22:00 va  puteti rasfata la  un preţ promoţional de 25 de lei cu urmatoarele preparate ;

Creveti in sos de vin ,Creveti mari la grill (250gr) – 25 de lei,Tentacule in sos (250g),Tentacule la gratar (250gr), Calamar in sos diavola (250gr) .Frigarui fructe de mare – 20 de lei/buc, Rapane in sos de vin (250gr) ,Carne scoica in sos rosu (250gr) ,Scoici in vin (500gr),Mix fructe de mare in sos (300gr) lei, Dorada la gratar(400gr), Biban rosu de mare (400gr) ,Paella cu fructe de mare (350gr) ,Somon la gratar (250gr) ,Raci fierți (250gr) ,Calamari pane ,Scoici pane ,Pastrav  si chiar …Rechin !

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *