web analytics
Giurgiu-Tribune

Foc de armă langa casa lui Niculae Badalau ; trei răniți și 14 persoane audiate

In ultima perioada,  in casa ministrului  Niculae Badalau, dar si dincolo de gardul acesteia, au loc tot felul de intamplari la care este necesara interventia Politiei.  La o scurta recapitulare, trecem in revista ; locuinta jefuita si un pistol disparut , un pisoar aparut pe gard si protestatari  in jurul locuintei, iar mai nou, de parca ar fi “ zona de spectacole” , doua clanuri de rromi si-au reglat  conturile cu bate si un topor. In urma altercatiei mentionate, au fost ranite trei personae.

Miercuri 22.03.2019, doua clanuri din Bolintin Vale-Judetul  Giurgiu s-au luat la bataie chiar in dreptul locuintei ministrului economiei, Niculae Badalau. Scandalul a degenerat cand participantii au aparut cu bate si chiar un  topor. Politisti au intervenit tragand un foc de avertisment.

 Ce spune politia?

“Trei persoane au fost rănite, opt identificate ca participante la un scandal şi 14 persoane au fost duse la audieri  pentru infracţiunea de tentativă de omor după ce, “Poliţiştii s-au autosesizat şi au intervenit, de îndată, pentru aplanarea conflictului, context în care au executat un foc de avertisment cu armamentul din dotare. În urma conflictului spontan, trei persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cadrul cercetărilor, poliţiştii au identificat opt persoane implicate în acest scandal, o parte dintre acestea, împreună cu martorii au fost audiate”, a declarat joi, presei, purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Până la acest moment au fost audiate 14 persoane. De asemenea, au fost ridicate de la persoanele implicate obiectele folosite la agresiune.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *