web analytics
Giurgiu-Tribune

Guvernul liberal începe să-și plătească datoriile…de onoare

 

Cel mai mare număr de voturi, în cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidențiale din toamna anului trecut, le-a obținut Klaus Iohannis și implicit PNL-ul la Florești-Stoenești .
Mă refer binențeles la județul Giurgiu și mă rezum strict la localitățile din mediul rural.
Scorurile excelente și predilecția liberală a locuitorilor din Florești, din Stoenești și din Palanca au ajuns sigur și pe la urechile celor care se ocupă cu alocarea sumelor de bani ce au ca destinație modernizarea școlilor, pentru că……

… pentru că județului Giurgiu i s-au alocat 1.520.000 (un milion cinci sute douăzeci de mii) de lei pentru ,,amenajarea și asigurarea cu utilități a grupurilor sanitare” din 9 (nouă) școli, și…..

. și trei din cele noua școli, sunt școlile din….Florești, din  Stoenești și din Palanca,  iar suma alocată acestora sare binișor de cinci miliarde de lei vechi.


Banii provin din transferuri de la bugetul de stat către bugetele locale și au fost prevăzuți în bugetul Ministerului Educației și Cercetării.
Carevasăzică, comuna Florești-Stoenești și-a luat partea leului și nu e decât începutul.


Foarte curând vor începe și lucrările la podul din Palanca, lucrări ce vor fi efectuate în regim de sub-antrepriză de către cea mai bună firmă constructoare de poduri din sudul României .
Chiar dacă unii vor încerca să vă spună altceva, țineți minte !
E tot meritul liberalilor, care încep să indrăgească locu-ăsta frumos, cu oameni deștepți și  în care PSD-ul e pe cale de extincție.

Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *