web analytics
Giurgiu-Tribune

Însoțitorii persoanelor cu handicap vor primi banii pe trei luni

Miercuri, 9 decembrie, consilierii locali s-au reunit în ședință extraordinară, însă pe ordinea de zi nu s-a aflat aprobarea sumei alocate de Guvern pentru plata salariilor asistenților personali și a însoțitorilor persoanelor cu handicap.

Totuși, în deschiderea ședinței, primarul Adrian Anghelescu a dat asigurări că, cel târziu săptămâna viitoare, se vor plăti sumele restante pentru lunile septembrie, octombrie și noiembrie.

Banii, 47 de miliarde lei, au fost aprobați vinerea trecută, în ședință de Guvern, și imediat ce vor ajunge în Trezorerie se va convoca o ședință de îndată a Consiliului Local pentru a fi efectuate plățile către beneficiari.

UP DATE:

Primăria municipiului Giurgiu anunță însoțitorii persoanelor cu dizabilități, că salariile și indemnizațiile aferente lunilor septembrie, octombrie și noiembrie vor fi achitate în zilele de 15 și 16 decembrie, la casieria din strada Gloriei (Giurgiu Nord), astfel:
– 15 decembrie 2020, în intervalul orar 12:30 – 16:30;
– 16 decembrie 2020, în intervalul orar 08:30 – 16:30;
– 17 decembrie 2020, în intervalul orar 08:30 – 16:30.
Pentru persoanele care încasează drepturile salariale pe card, banii vor fi virați în conturile acestora în data de 15 decembrie 2020.
Menționăm că, pentru salariați vor fi plătiți și banii pentru concedii.

One thought on “Însoțitorii persoanelor cu handicap vor primi banii pe trei luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *