web analytics
Giurgiu-Tribune

Ivan Patzaichin Descopera Rowmania, dar si un nou campion national la atletism

Atmosfera de sarbatoare duminica la Centrul de Agrement Canal Cama. Asa se intampla in fiecare an cand Ivan Patzaichin invita giurgiuvenii la sport in aer liber si ne reamniteste cat de importanta este iesirea in natura, constientizandu-ne de frumusetea acesteia si din barca.

Duminică 30 iunie, la Centrul De Agrement Canal Cama, giurgiuvenii cu o buna pregatire fizica au format 15 echipe si s-au pus pe vaslit, incurajati sa faca miscare chiar de catre multiplul campion olimpic, mondial si European,  Ivan Patzaichin .

“Descopera Rowmania” este deja o traditie la Giurgiu, iar echipele isi promit revansa intre ele anul urmator. Anul acesta “a tulburat apele” unor brate masculine si vanjoase chiar si o echipa feminina de canotoare. Copiii s-au fotografiat cu oaspetele lor drag, au invatat sa confectioneze barcute din hartie si au primit tricouri care sa le aminteasca de acest eveniment.

Printre personalitati locale si  nume importante ale sportului giurgiuvean,s-a aflat si o tanara speranta a atletismului local. Mario Stan (foto sus), elevul antrenat de campioana  Viorica Tigau, a obtinut luna trecuta locul 1 la CSO Voluntari la saritura in lungime, si locul al2-lea la proba de alergare 80 de metri. Acesta a dat mana cu Ivan Patzaichin ca de la campion la campion promitand sa obtina in continuare rezultate cat mai multe si mai frumoase .

Iata mai jos si o galerie foto;

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *