web analytics
Giurgiu-Tribune

Lansare de carte cu dichis: “Eu sunt…tu”

Distinsul profesor Marian Stavarache ne propune o altă întâlnire cu cartea, domnia sa fiind autorul volumului surpriză Eu sunt…tu”, ce va fi lansat la Biblioteca Judeţeană I.A. Bassarabescu joi, orele 12.00. Întrevederea dintre autorul cărţii şi prietenii şi admiratorii săi are loc chiar cu o zi înainte de Sf. Nicolae, motiv pentru care organizatorii îndeamnă invitaţii la acest eveniment să vină la întâlnirea de joi cu… ghetuţele pregătite.

Apropo de pregătiri, volumul este îngrijit de Mirela Gruiţă, fiind un mai vechi proiect al regretatului Dan Mucenic, cel care a reuşit, nu chiar simplu, să îl convingă pe prietenul său Marian Stavarache că vorba-i vorbă, dar şi scrisul e necesar. Cartea este desigur aşteptată cu mare interes şi puţini ştiu că este o culegere de eseuri şi alte scrieri apărute în timp sub semnătura autorului, în diferite publicaţii, îndeosebi în jurnalele locale.

Volumul va fi prezentat de Mirela Gruiţă şi Constantin Stoenescu şi, mai mult ca sigur că, la o asemenea ocazie cel mai aşteptat discurs este al autorului. Dar, cum giurgiuvenii sunt şi culţi şi gureşi şi mulţi prin biblioteci, să ne mai aşteptăm şi la alte surprize. Ocupaţi-vă câte un fotoliu mai din timp…

Gelu BREBENEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *