web analytics
Giurgiu-Tribune

Liberalii giurgiuveni continua seria întâlnirilor de coordonare in localitati , si prezinta electoratului din municipiu cea mai bună listă de candidați la Europarlamntare, cu Dan Motreanu- presedintele filialei , pe singurul loc eligibil la nivel de judet

Echipa de campanie a PNL Giurgiu împreuna cu organizația de tineret, a continuat seria întâlnirilor de coordonare ajungând vineri, 04.04.2019, în comunele Vedea și Slobozia, iar sambata 05.04.19, in Comuna Roata.

Si echipa municipală PNL Giurgiu organizaza intalniri cu cetatenii, transmitand mesajul Partidului Național Liberal ,care pune Romania IN PRIMUL RAND, si il sustine pe Dan Stefan Motreanu,la alegerile Europarlamentare!

Liberalii, tot mai multi si mai  uniti,  se prezintă în fața electoratului cu cea mai bună listă de candidați , lucru confirmat chiar de recentul sondaj IMAS în care PNL este pe primul loc, la o diferență de aproape 4 procente de PSD, care a ajuns la un minim istoric.

PNL Giurgiu este singura organizație din județ care va avea un reprezentant în Parlamentul European; Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *