web analytics
Giurgiu-Tribune

Luni, din nou ședință la Primărie! Convocați: Poliția Județeană, Poliția Locală și Liber Trans

Câteva ore, atât a durat greva șoferilor de microbuze de la S.C. Liber Trans Com SRL. Reprezentanții societății au ajuns la o înțelegere cu conducerea primăriei Giurgiu, așa că, deocamdată, transportul în comun, în municipiu, a fost realuat.

Chiar dacă situația pare să fi intrat în normal, o decizie finală se va lua luni, 2 noiembrie, în urma unei ședințe, așa cum a comunicat primăria Giurgiu:

”(…)  pentru binele comunității și pentru buna funcționare a transportului public în comun, luni 2 noiembrie 2020, primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu organizează o ședință la care sunt invitați, operatorul de transport public în comun, Liber Trans, reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție și ai Direcției Poliției Locale pentru a stabili bazele unui parteneriat care să aibă în vedere efectuarea prevenției, iar ulterior, dacă regulile nu sunt respectate să se treacă la aplicarea contravențiilor.”

Menționăm, că reprezentanții societății care efectuează transportul în comun în municipiul Giurgiu au declanșat, de dimineață, o grevă spontană, în urma numeroaselor sancțiuni primite în controalele repetate ale poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *