web analytics
Giurgiu-Tribune

Marian Maroiu nu este canditatul PNL la primaria Giurgiu. Lista pentru inscrierile candidatilor la functiile de consilieri si primari PNL este inca deschisa


In cadrul Adunarii Generale la nivel de municipiu, Dan Motreanu, presedintele PNL Giurgiu, a tinut sa lamureasca situatia candidatilor la functiile de primari si consilieri din municipiu si judet, spulberand confuzia creata in prezent. Acesta a spus ca deocamdata nu au fost desemnati canidatii la functiile de primari si consilieri.

Baloanele , florile si cateva discursuri inflacarate, au creat la un moment dat impresia unei lansari de candidatura a presedintelui organizatiei municipale,Marian Maroiu.

In dorinta de a cunoaste mai bine oamenii si situatia in care se afla in acest moment partidul, președintele PNL Giurgiu a Dan Motreanu,  a convocat o Adunare Generala la nivel de municipiu.

Mai mult decat atat, Dan Motreanu a precizat ca ramne inca deschisa competitia pentru  candidaturile la functiile de consilieri si primari.

Pentru echilibrarea situtiei,  a intervenit presedintele prtidului, care a atras atentia tuturor ca nu a fost stabilit nici un candidat la primarie si implicit , faptul ca Marian Maroiu nu este candidatul PNL la functia de primar al municipiului Giurgiu.

Camelia  Sacheti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *