web analytics
Giurgiu-Tribune

Marin Anton , vinovatul de serviciu

Stirea a explodat ca o bomba in presa aservita partidului de guvernamant , aciuata prin oraselul dunarean si provincial caruia ii spunem generic Giurgiu .
In urma controlului Autoritatii Electorale Permanente , Partidul National Liberal  filiala Giurgiu , s-a pricopsit cu inca o datorie de 95.000 de lei .
Vinovat , binenteles Marin Anton .
Asa cum din spusele oficinelor PSD-iste , Marin Anton este vinovat si de ,,perlele” Vioricai Dancila , de Legea recursului compensatoriu , de cresterea ROBOR , de inflatia de 5,2% , de balanta de plati deficitara , de gradul minuscul de absorbtie , de etilismul Olgutei , de neadoptarea bugetului de stat , de taxa pe ,,lacomie” si de incultura ministrului PSD-IST al culturii .
Asa este .
Un control al unei echipe de auditori ai AEP , control desfasurat in toamna lui 2017 a descoperit nereguli in contabilitatea filialei judetene a PNL Giurgiu  , contabilitate aferenta  anului 2016 , an electoral .
Pai ce treaba avea domnul Marin Anton cu finantele si cu documentele contabile ale PNL Giurgiu in 2016 stimate doamne si domni ?
Nu e nevoie sa va spun , pentru c-o stiti si dumneavoastra , niciuna .
Controlul AEP , pentru perioada de dupa aprilie 2017 , perioada care coincide cu presedintia domnului Marin Anton nu a descoperit nici o abatere importanta de la prevederile legale specifice .
Anii 2017 si 2018 , au fost ani fara alegeri , deci ani in care singurii bani rulati prin casieria partidului au fost cei din cotizatii si au fost atat de putini ca a trebuit sa renuntam si la contractul de furnizare a agentului termic .
Asa este , suntem foarte saraci .
Dumnevoastra sunteti bogati , da’ aveti grija ca saracia se cam ia !

-Ia iesiti in strada sa vedeti ! Aveti curaj ?

16.01.2019

Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *