web analytics
Giurgiu-Tribune

Mesaje de avertizare ”Ro- Alert„ pentru mai multe localități din județ

Având în vedere că îmn multe din localitățile județului Giurgiu s-a atins sau depășit 3 cazuri de infectări de coronavirus la mia de locuitori, ISU Giurgiu a transmis, încă de ieri după-amiază, mesae de avertizare Ro-Alert.

Acestea au fost expediate locuitorilor din Adunații-Copăceni, Mironești, Grădinari, Dimitrie Cantemir, Izvoarele, Radu Vodă, Valea Bujorului, Ghionea, Vânătorii Mici și Schitu, dar și persoanelor care au tranzitat aceste localitați. În zonele menționate, în momentul de față, nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 3 la o mie de locuitori.

Mesajul conține recomandări privind respectarea regulilor de distanțare și igienă.
ISU Giurgiu precizează că în următoarele 14 zile, în localitățile de mai sus, purtarea măștii de protecție este obligatorie în spațiile deschise și închise, iar activitatea în interiorul restaurantelor și a sălilor de jocuri de noroc este interzisă.
Astfel, se face încă o dată apel către cetățeni să respecte regulile și recomandările făcute de autorități, pentru a diminua efectele acestei pandemii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *