web analytics
Giurgiu-Tribune

Noul subprefect de Giurgiu, Ciprian Alexandru: De când am intrat în politică am parte de provocări noi

În interiorul prefecturilor va apărea o Structură de Securitate sub directa coordonare a unui subprefect. Subprefectul care coordonează activitatea serviciilor publice deconcentrate va fi desemnat șef al Structurii de Securitate. Și negocierile în cadrul coaliției de guvernare produc schimbări în prefecturi .

Subprefectul nu va mai contrasemna ordinele prefectului și nici nu va mai avea atribuții de a le pune în aplicare, așa cum se întâmpla până acum. Mai nou, Secretarul general al prefecturii va fi cel care va contrasemna ordinele prefectului și va avea grijă ca acestea să fie îndeplinite, iar negocierile în cadrul coaliției de guvernare aduc oameni noi in functiile de prefecți și subprefecți.

La Giurgiu, după ce guvernul a aprobat ordonanța de urgență care le permite prefecților și subprefecților să fie membri de partid , prefectul judetului rămăne in continuare pus de PNL , Aneta Matei.

Postul de Subprefect al Giurgiului a fost obținut de Ciprian Alexandru, care este totodata și președintele organizatiei județene a acestei formațiuni politice.

Ciprian Alexandru a declarat pentru www.giurgiu-tribune.ro că nu este surrprins de numirea aceasta deoarece în urma negocierilor din coalitoia de guvernare, USR-PLUS va avea 14 prefecți și 28 de subprefecți în țară,

Nu mă surprinde această numire. Este ceva nou pentru mine, dar de când am intrat în politica am parte de provocari noi , în fiecare zi si cred că pot să ajut foarte mult atât judetul cu experienta din privat pe care o am , cat si organizatia USR, ca să o creștem ‘.

În ceea ce privește colaborarea între colegi, Ciprian Alexandru s-a aratat placut surprins de întregul colectiv ; ‘Pe doamna prefect nu o cunosc, dar am auzit numai lucruri bune la adresa dumneaei , iar acum cu PNL-ul avem o colaborare mai bună decât se așteaptă lumea, și chiar decât ma așteptam eu . Am descoperit în prefectura Giurgiu oameni cu obiceiuri si concepții diferite față de ceea ce auzisem eu .

Numirea oficială a noilor șefi ai prefecturii Giurgiu se va face cel mai devreme pe 4 martie și cel mai târziu pe 8 martie deoarece în monitorul oficial numirile se pot face la 30 de zile după aparitia in Monitorul Oficial a Ordonantei de Guvern .

Camelia SACHETTI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *