web analytics
Giurgiu-Tribune

Nu se închide niciun liceu din Giugiu! Update ora 21.00 – Comunicat de presă ISJ Giurgiu

Informația este sigură și oficială!

Conform Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu nu se închide niciun liceu din municipiu. Speculația aparută în mediul online, dar si la o televiziune centrală, conform căreia, două licee de prestigiu giurgiuvene s-ar închide după ce câțiva elevi ai acestor unități de învățământ au pertecut la celebrul majorat al fiului deputatei PSD Elena Dinu este infirmată de conducerea ISJ Giurgiu.

Totuși, cel mai probabil, două clase de la Colegiul Național Ion Maiorescu își vor desfășura de luni cursurile online.

Purtatorul de cuvânt al înstituției, Georgeta Stănescu a  declarat pentru www.giurgiu-tribune.ro    

Nici vorbă, nu se închid cele două licee, iar măsura desfășurării cursurilor online, începând de luni ( 22.02.2021 n.r. ), la Colegiul Național Ion Maiorescu, nu are legătură cu acea petrecere’.

Revenim cu amănunte în scurt timp .

Update ora 21.00 : Comunicat de presă ISJ Giurgiu

Inspectoratul Scolar Judean Giurgiu informeaza asupra deciziei conducerii Colegiului National „Ion Maiorescu” de suspendare a cursurilor cu prezenta fizica a elevilor in unitatea scolara pentru 2 clase de nivel liceal, in conformitate cu prevederile art. 9 din Ordinul comun al Minstrului educatiei si Ministrului sanatatii nr. 3235/2021. Mentionam ca aceasta decize a fost luata dupa consultarea DSP Giurgiu, in urma confirmarii a doua cazuri de imbolnavire la una dintre clase si a unui caz la cea de a doua clasa.
Cursurile de la cele doua clase de liceu se vor sustine in sistem online, timp de 14 zile, incapand cu 22.02.2021.
Adresam rugamintea parintilor/sustinatorilor legali de a sprijini efortul deosebit pe care il depun unitatile scolare pentru limitarea raspandirii virusului SARS Cov-2 in randul elevilor, prin respectarea normelor de protectie si in afara programului scolar.

Camelia SACHETTI

 

 

 

cele doua clase care își vor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *