web analytics
Giurgiu-Tribune

Podul peste Argeș de la Adunații Copăceni va fi închis pentru reparații din iulie

Podul peste râul Argeș ce leaga rutier Giurgiu de capitala, va intra în reparații începand din luna iulie și va fi închis circulației. Traficul va fi deviat de la două benzi pe sens, pe un pod provizoriu, mai mic, care are doar o bandă pe sens.

Deputatul de Giurgiu, Alexandru Andrei a facut inca din decembrie 2018 , în plenul Parlamentului, o interpelare Ministerului Transporturilor în care a atras atentia asupra nevoii stringente de reparatie a podului de la Adunatii Copaceni ce leaga Giurgiude capitala. Lucrările de reparații nu au putut începe mai devreme de jumătatea lunii iulie, pentru că nu a fost gata podul provizoriu.

Pe contul sau de facebook, Alexandru Andrei, spune ca a primit asigurări că lucrările la podul principal vor fi executate într-un ritm rapid, astfel încât circulaţia din zonă să nu fie îngreunată foarte mult timp.

Iata mai jos textul  postarii;

“O veste bună pentru giurgiuveni! Este vorba despre podul peste Argeş, de la Adunaţii Copăceni, pod aflat într-o avansată stare de degradare, ce pune zilnic în pericol şoferii ce îl traversează. În luna decembrie a anului trecut, adresam, în plenul Parlamentului, o interpelare Ministerului Transporturilor, în care atrăgeam atenţia asupra acestui aspect. Trei luni mai târziu, reprezentanţii Ministerului răspundeau acestei interpelări, precizând, printre altele, că problema podului de la Adunaţii Copăceni urma să fie rezolvată prin deschiderea temporară a unui nou pod în zonă, care să preia traficul pe perioda în care se vor efectua lucrări de reparaţii capitale la podul principal. Din fericire, CNAIR a luat în serios această sesizare şi a decis urgentarea lucrărilor, astfel că podul temporar de la Adunaţii Copăceni este aproape gata, reprezentanţii CNAIR asigurându-mă, într-o discuţie recentă, că în scurt timp acesta va fi dat în folosinţă. Odată ce circulaţia va fi preluată de noul pod, vor începe lucrările de reparaţii şi consolidare la cel vechi. De asemenea, am primit asigurări că lucrările la podul principal vor fi executate într-un ritm rapid, astfel încât circulaţia din zonă să nu fie îngreunată foarte mult timp. Este o veste ce nu poate decât să mă bucure, la fel cum – sunt convins – va bucura mii de şoferi ce tranzitează această zonă.” https://www.facebook.com/alexandru.andrei.5872

Camelia  Sachetti

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *