web analytics
Giurgiu-Tribune

Update 16.30: Alte patru cazuri de coronavirus la Astra! Meciul cu Craiova , din nou amânat

 

Update 16.30 Alte patru cazuri de coronavirus la Astra! Meciul cu Craiova , din nou amânat.

După ce partida cu Universitatea Craiova a fost amânată pentru un alt caz din cadrul lotului giurgiuvenilor . Alți patru jucători din cadrul lotului giurgiuvean au fost depistați pozitiv, iar meciul cu oltenii nu se va juca astăzi în mod sigur. Încă nu se știe exact ce se va întâmpla cu acest meci.

 

ORA 15 30 Partida Astra Giurgiu – Craiova se joacă astăzi  de la ora 18:45, pe stadionul Marin Anastasovici de la Dunăre

Partida Astra Giurgiu – Craiova se joacă astăzi  de la ora 18:45, pe stadionul Marin Anastasovici de la malul Dunării şi este televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus.

LPF a luat decizia disputării acestei partide în regim de urgenţă, trecându-se peste regula celor cinci zile de aşteptare până la noua testare.

Meciul Astra Giurgiu – Craiova are loc în cadrul etapei a 9-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este ultima partidă pentru olteni înaintea finalei la titlu de luni, 3 august, din Bănie, contra CFR Cluj.

Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, echipele probabile:

Astra: Lazar – Simion, Graovac, Dandea, Radunovic – Ioniță, Șerban, Seto, Răduț – Budescu – Alibec

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Cosic, Acka, Vătăjelu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Ivan,

 

Partida a fosrt initial amanita după Jucătorul Astrei Giurgiu Astrei Giurgiu, Ljubjan Crepulja a fost testat pozitiv cu coronavirus, iarjucătorii Astrei au primit la începutul săptamânii rezultate negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *