Raluca Turcan, liderul deputaților PNL: Solicit instituțiilor statului să oprească acțiunile de șantaj și amenințare ale PSD și ale premierului Dăncilă la adresa semnatarilor moțiunii!

Raluca Turcan, liderul deputaților PNL,a acuzat marți PSD și pe premierul  Viorica Dăncilă că îi amenință și îi șantajează pe parlamentarii opoziției care au semnat moțiunea de cenzură împotriva guvernului și a solicitat intervenția instituțiilor statului.

“PSD și Viorica Dăncilă nu s-au dat în lături de la nimic pentru a se asigura că rămân la butoane. În ultima săptămână, avem inimaginabil de multe mărturii ale colegilor deputați și senatori care au fost amenințați în stil interlop de PSD, inclusiv cu aspecte personale, pentru a-i determina să nu voteze moțiunea de cenzură.

Pe lângă amenințări și șantaj, PSD a mai recurs la mită din bani publici, în aceleași scopuri. Toate aceste practici sunt de natură penală și trebuie oprite imediat de instituțiile abilitate” a mai spus Turcan.

Social-democrații au blocat marți vacantarea locului de deputat al lui Octavian Goga, parlamentar ales pe listele PMP și transferat la PSD, care a fost condamnat defintiv anul trecut la închisoare cu suspendare, pentru a reduce șansele motiunii.

In locul lui Goga ar urma un deputat PMP, ceea ce ar constitui un vot în plus la moțiunea de cenzură de joi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *