web analytics
Giurgiu-Tribune

Secretarul de stat Ionel Scrioșteanu, prezent la startul lucrarilor șoselei de centură

De dimineață, o delegație de la Ministerul Transporturilor condusă de secretarul de stat Ionel Scrioșteanu a fost prezentă, de dimineață, la Giurgiu, pentru a da startul lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului Giurgiu, un proiect îndelung așteptat de giurgiuveni.

Au mai fost prezenți, primarul Adrian Anghelescu, președintele C.J., Dumitru Beianu și Maria Gabriela Horga, secretar de stat în cadrul cancelariei primului ministru.

Drumul va avea două benzi pe sens, va ocoli municipiul resedință de județ și va face conexiunea mai rapid între DN5 și punctul de frontieră Giurgiu și Podul Prieteniei peste Dunăre către Ruse (Bulgaria), va avea o lungime de 5,72 de km, iar la km 2+500 pe ambele sensuri de circulație sunt prevăzute parcări cu o suprafață de 17.500 de mp, grup sanitar, 33 de spații de parcare pentru camioane și tiruri și 35 de spații de parcare pentru autoturisme.

De asemenea, sunt prevăzute panouri antifonice pe o lungime de 1600 m pe partea dreaptă spre localitatea Remuș. Peste cel mult 18 luni cât au termen maxim lucrările de execuție, deși se vor face eforturi sa se finalizeze mai repede, acest drum va fi poarta de intrare în țară pentru foarte mulți români și călători aflați în tranzit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *