web analytics
Giurgiu-Tribune

Sotul doamnei…Dinu,era sa zic Thatcher

Pe domnul din imagine nu-l recomanda nimic, sau aproape nimic in afara faptului ca este sotul doamnei doctor Elena Dinu, fost subprefect democrat, director de spital liberal si actual deputat social-democrat.
Titlurile enumerate mai sus erau ale doamnei Dinu.
Sotul doamnei Dinu, desi un vajnic combatatant politic ,a fost intotdeauna in umbra ilustrei sale sotii urmand-o intotdeauna in periplul acesteia prin tot esichierul politic de la centru la dreapta si-apoi la stanga ca-n dansul pinguinului.
Cei care isi imagineaza ca domnul Daniel Dinu a insotit-o pe doamna Elena Dinu precum o facea cu trei decenii in urma sotul primului ministru britanic Margaret Thatcher doar in calitate de sot se-nseala amarnic.
In perioada in care Elena Dinu a indeplinit functia de subprefect, Daniel Dinu a fost sef al DRDP Giurgiu, dupa care director al AJOFM Giurgiu, iar acum de cand e sotia deputat, Daniel Dinu ocupa o functie de director in cadrul DRDP Bucuresti.
Spun ca ocupa pentru ca nu mai ocupa.
Plasarea sotiei in razboiul fratricid dintre cele doua factiuni PSD-iste alaturi de Badalau si de Mina, l-au facut pe Razvan Cuc ca la finalul experientei ministeriale sa-l revoce din functie si pe sotul doamnei…Dinu,era sa zic din nou Thatcher.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *