web analytics
Giurgiu-Tribune

Uraganul vine de la …Găiseni

 

,,-Domnule președinte vă aduc personal la cunoștință că voi candida din partea Partidului Național Liberal !”
Nu sunt sigur că este exact modul în care s-a exprimat domnul Gheorghe Manea, primarul comunei Găiseni, în discuția purtată cu președintele PSD, Marian Mina.
Ceea ce știu sigur este faptul ca domnul Mina a avut un atac de apoplexie urmat de un alt  serios atac, dar de panică, motiv pentru care l-a sunat imediat pe domnul doctor…..Bădălău.
Nici intervenția ,,titanului” de la Bolintin nu l-a impresionat pe Gigi Manea în hotarârea sa de a reveni alături de foștii dumnealui colegi democrat-liberali, transformați între timp în liberali sadea.
Scaunul de președinte al Consiliului Județean al domnului Mina și-a mai pierdut alaltăieri un picior prin plecarea primarului de la Găiseni și a întregii sale echipe.
Am menționat ,,al întregii sale echipe”, pentru că domnul Gigi Manea a fost urmat în demersul domniei sale de toți membrii echipei de la Găiseni, fără nici o excepție.
În cei opt ani de când îl are la conducere pe domnul Gigi Manea, comuna Găiseni a cunoscut o dezvoltare și o modernizare fără precedent, fapt care îl recomandă pe deplin pentru câștigarea unui nou mandat de primar.
Nordul județului Giurgiu, recunoscut ca un puternic pol de dreapta, începe să capete o și mai mare consistență, iar comuna Găiseni, singura comună din nordul județului în care PNL-ul nu a câștigat în alegerile de anul trecut se alătură trendului general.

Se-anunță vremuri de răstriște pentru domnul viitor fost președinte Mina și pentru PSD-ul giurgiuvean

P.S
Dacă ar trebui să-mi dau cu părerea, chiar cu riscul de-a vorbi neîntrebat, cred că urmează Bolintinul din Vale ……

Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *