Persoanele Juridice care arboreaza Drapelul National in Giurgiu, vor plati cu un procent mai putin impozitul pe cladiri

Un drapel de 135 cm/90 cm nedeteriorat, nedecolorat , arborat in Giurgiu pe parcursul intregului an, reduce impozitul pe cladiri pentru  persoanele juridice . Faceti dvs. o cerere , doua poze cu drapelul si se rezolva !

Persoanele Juridice care arboreaza Drapelul National in Giurgiu, vor plati cu un procent mai putin inpozitul pe cladiri

Persoanele juridice care arboreaza Drapelul National , vor beneficia de o reducere de 1% a impozitului pe clădiri.Măsura a fost adoptată de municipalitate în ședința ordinară a Consiliului Local din luna decembrie a anului trecut pentru a  încuraja respectulață de însemnele naționale și va intra în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2019.

Cine beneficiaza de aceasta masura si ce trebuie facut in acest sens

Pentru a beneficia de această reducere, persoanele juridice trebuie să depună la sediul Direcției de Impozite și Taxe Giurgiu, până cel târziu 31 martie 2019, o declarație pe proprie răspundere însoțită de două fotografii ale clădirii cu steagul arborat.  În categoria clădirilor nerezidențiale sunt incluse acele clădiri care sunt folosite pentru activități administrative, de agrement, comerciale, de cult, cultură, educație, financiar-bancare, industriale, de sănătate, sociale, sportive, turistice, precum și activități similare indiferent de utilizare și/sau denumire, fără ca acestea să intre în categoria clădirilor rezidențiale.

Drapelul trebuie să fie arborat pe toată perioada anului calendaristic, să aibă o dimensiune minimă de 135 cm/90 cm și să nu fie deteriorat sau decolorat.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *