Peste 1,5 miliarde de lei ,investiții în infrastructura locală, în 2024

260 de proiecte de investiţii noi şi în continuare vor fi finanţate, anul acesta, în judeţul Giurgiu,  din bugetul naţional, prin programele Ministerului Dezvoltării, a anunțat astăzi pe contul său de socializare, Presedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina.https://www.facebook.com/MarianMinaa
Este vorba despre 188 de proiecte de construire, modernizare sau consolidare de drumuri, poduri, alimentare cu apă, canalizare, şcoli şi dispensare prin 𝗣𝗡𝗗𝗟 𝟭 𝘀̧𝗶 𝟮, 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗣𝗡𝗜 „𝗔𝗻𝗴𝗵𝗲𝗹 𝗦𝗮𝗹𝗶𝗴𝗻𝘆”, cu o valoare de peste 1,1 miliarde de lei.
Iată mai jos întreg textul postării
𝐏𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏,𝟓 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̧𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐚̆, 𝐢̂𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟒!
260 de proiecte de investiţii noi şi în continuare vor fi finanţate, anul acesta, în judeţul #Giurgiu, din bugetul naţional, prin programele Ministerului Dezvoltării:
▪️ PNDL 1 şi 2
▪️ Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”
▪️ Programul Naţional de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic Ridicat (PNCCRS)
▪️ Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă(PNRR)
Astfel, vorbim despre 188 de proiecte de construire, modernizare sau consolidare de drumuri, poduri, alimentare cu apă, canalizare, şcoli şi dispensare prin 𝗣𝗡𝗗𝗟 𝟭 𝘀̧𝗶 𝟮, 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗣𝗡𝗜 „𝗔𝗻𝗴𝗵𝗲𝗹 𝗦𝗮𝗹𝗶𝗴𝗻𝘆”, cu o valoare de peste 1,1 miliarde de lei.
În plus, vor fi finanţate proiecte ale autorităţilor locale pentru consolidare sau modernizare de unități sanitare, creșe, săli de sport, baze sportive, așezăminte culturale, consolidări clădiri. Sunt 39 de obiective de investiții (noi și în continuare, multianuale), în valoare totală de peste 100 de milioane de lei, prin programul gestionat de 𝗖𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗡𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝘁̦𝗶𝗶.
26 de unităţi administrativ-teritoriale au, totodată, proiecte pentru creşe, locuințe pentru tineri și specialiști, reabilitări clădiri, blocuri de locuințe, eficiență energetică, sisteme inteligente, smart transport, autobuze electrice, în valoare totală de circa 218 milioane de lei, cu finanțare din 𝗣𝗡𝗥𝗥.
Amintesc şi despre proiectele de reabilitare a construcţiilor administrativ- sociale şi locuinţe sociale, în valoare de 26 de milioane de lei, prin 𝗣𝗡𝗖𝗖𝗥𝗦.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *