web analytics
Giurgiu-Tribune

𝐔𝐧 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫!

În urmă cu cinci ani, a ales să salveze vieți. Din păcate, astăzi este pusă în fața unei încercări greu de înțeles.

La doar 24 de ani, plt. Negrea Mihaela a fost diagnosticată cu tromboză venoasă profundă, tromboembolism pulmonar și sindrom May-Thurner. Se întâmpla acum doi ani, la scurt timp de la nașterea fiului său…

𝐀𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝟐𝟐.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨‼️

Este o sumă destul de mare, ce trebuie strânsă în cel mai scurt timp! Împreună, printr-un gest simplu, o putem ajuta să treacă peste această perioadă grea.

Orice sumă contează! Puteți face donații în contul 𝐑𝐎 𝟒𝟏 𝐑𝐙𝐁𝐑 𝟎𝟎𝟎𝟎𝟎 𝟔𝟎𝟎𝟏 𝟖𝟑𝟖𝟏 𝟒𝟒𝟔, deschis la Raiffaisen Bank pe numele Negrea Mihaela.

În ultimii doi ani, aceasta a suferit mai multe intervenții chirurgicale la piciorul stâng și la abdomen pentru îndepărtarea cheagurilor de sânge.

Pentru că se simțea din ce în ce mai rău, zilele trecute colega noastră a plecat în Turcia, fiind consultata într-un spital din Istanbul. Computerul tomograf pe care l-a efectuat a arătat faptul că trebuie operată de urgență pentru că la piciorul stâng are cheaguri de sânge, care i-ar putea fi fatale. Mai mult de atât și piciorul drept îi este afectat.

Pericolul este extrem de mare pentru că aceste cheaguri pot ajunge la organe vitale, cum ar fi creierul sau plămânii.

Medicul specialist i-a recomandat să se interneze imediat, însă din lipsa banilor necesari intervenției, nu a putut face acest lucru.

 

Împreună, printr-un gest simplu, o putem ajuta să treacă peste această perioadă grea.

În fotografie este colega noastră, alături de soțul său, care este tot pompier, la Garda de Intervenție Roata de Jos.

 

One thought on “𝐔𝐧 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫!

  1. DECE nu se lasă spații.pentru raspunsuri la mesaje , le vom șterge imediat sau le blokăm avem dreptul la replică!!!!!!!!???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *