100 de locuri de muncă puse la dispoziție, în Giurgiu, de un investitor turc

 

Dacă Giurgiu duce lipsă, cu adevărat, de ceva important, atunci sunt investitorii. Foarte rar se întâmplă ca la Giurgiu să se deschidă vreo fabrică sau sau vreun punct de lucru care să necesite un număr mare de angajați.

Iată că vine și o veste bună!!!

Primăria Giurgiu anunță că un investitor turc scoate pe piața muncii din Giurgiu 100 de locuri de muncă.

După mai multe discuții față în față cu primarul Adrian Anghelescu, administratorul companiei Hatboru a decis să investească în orașul Giurgiu, punând la dispoziție 100 de posturi vacante.

Hatboru Romania va fabrica la Giurgiu țeavă de oțel sudată elicoidal, cu diametre exterioare de până la 2540 mm, care va fi acoperită anti-coroziv atât la exterior, cât și la interior, asigurând astfel caracteristici tehnice care să crească durata de utilizare a conductelor realizate în acest fel. Țeava produsă în județul Giurgiu va fi folosită pentru conducte de gaze naturale, țiței, produse petroliere, aducțiuni de apă, canalizare, termoficare, construcții de drumuri și poduri, consolidări de maluri și extinderi de porturi.

Punctul de lucru al firmei Hatboru se află în incinta Zonei Libere, având ca obiect de activitate producția de țevi de oțel sudate elicoidal.

Cei interesați pentru un loc de muncă se pot prezenta la sediul firmei din incinta Zonei Libere. 

2 thoughts on “100 de locuri de muncă puse la dispoziție, în Giurgiu, de un investitor turc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *