11 Ianuarie, ultima zi de inscriere la concursul pentru ocupare a functiei de sef de post I la posturile de politie din Letca Noua, Ogrezeni si Gaujani

Cine doreste sa se inscribe la concursul de sef de post I la posturile de politie din Letca Noua, Ogrezeni si Gaujani,  isi poate depune dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu – Serviciul Resurse Umane din mun. Giurgiu, bulevardul C.F.R. nr. 9, jud. Giurgiu, până la data de 11.01.2019, inclusiv, orele 14:00.

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, organizează, concurs Pentru functiei de  sef post I la posturile de politie din Comunele;   Letca Nouă,  Ogrezeni  ambele din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Mihăilești pozitia 688 si respectiv 694 din statul de organizare al unităţii si – şef post I la Postul de Poliție Comunal Găujani din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Giurgiu, prevăzută la poziţia 627 din statul de organizare al unităţii.

Inscrierile se fac personal, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu – Serviciul Resurse Umane din mun. Giurgiu, bulevardul C.F.R. nr. 9, jud. Giurgiu, până la data de 11.01.2019, inclusiv, orele 14:00, cu precizarea postului pentru care participă la examen/concurs.

 UN CANDIDAT POATE OPTA PENTRU UN SINGUR POST VACANT ŞI POATE DEPUNE UN SINGUR DOSAR DE RECRUTARE.

Conditiile de participare precum si alte amanunte gasiti  pe siteul institutiei https://gr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *