110 pacienti au ajuns la ortopedie dupa ce au alunecat pe gheata de pe trotuarele din Giurgiu

Gheata de pe trotuarele si strazile municipiului Giurgiu pune in pericol sanatatea si chiar viata locuitorilor. Cei care au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma cazaturilor pe gheata de pe strazi a facut ca numarul pacientilor prezenti in mod obisnuit pe sectia de ortopedie a Spitalului Judetean de  Urgenta Giurgiu sa creasca de aproape trei ori.

In ultimele doua saptamani numarul de pacienti care s-au prezentat la sectia de ortopedie a spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a crescut ajungand la 110 pacienti in ultimele doua saptamani. Sase dintre acestia au avut nevoie de internare la ortopedie . Cele mai multe cazuri au fost inregistrate in ultima saptamana conform declaratiilor facute pentru Giurgiu-Tribune de catre medicul specialist in medicina de urgenta Gigi Dragomir .”Intr-adevar numarul de cazuri pe sectia de ortopedie a crescut de dupa formarea poleiului, unii dintre acestia au suferit secundar si traume craniene , 25 dintre ei au avut nevoie in plus si de evaluare neurologiga. In ultima saptamana a fost marea majoritate a cazurilor “.

Barbatul care a cazut azi in cartierul Policlinica se afla in stare grava , insa acesta nu a cazut pentru ca a cazut pe gheata 

Medicul specialist in medicina de urgenta Gigi Dragomir, a mai tinut sa precizeze pentru publicatia noastra, ca pacientul care a cazut astazi in cartierul Policlinica si al carui caz a devenit viral pe conturile de socializare ale giurgiuvenilor, sufera de alte afectiuni care ii dau un prognostic rezervat, insa fara nici o legatura cu poleiul . Barbatul are 75 de ani si caderea a fost mai degraba provocata de o insuficienta cardiaca.

Pe sectia de ortopedie a Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu se prezinta in medie , pe zi 20 de personae . Gheata de pe strazile orasului a facut ca numarul acestora sa fie de 2-3 ori mai mare decat de obicei .

Si ca sa mai “dezghete” atmosfera de pe retelele de socializare Nicolae Barbu a postat si o poezioara in seara de mos Nicolae . O puteti citi mai jos
Rugaciune de Mos Niculae a Primarului
Da Doamne o ploaie
Sa curga siroaie
Apele (caldura) sa creasca
Gheata sa topeasca

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *