Giurgiu are campioni la box

CSM Giurgiu în parteneriat cu Federatia Romană de Box , a fost gazda timp de 4 zile a unui eveniment sportiv de o mare valoare pentru orașul nostru adunând toată elita boxului românesc pe parcursul celor două competiții, Campionatul Național de Tineret si Campionatul National U 22! Sportivii giurgiuveni au reușit să urce pe podiumul Campionatului Național de Tineret prin Robert Ștefan, medaliat cu aur la categoria 81kg și Mustafa Curt Aurel ,care a obținut bronzul la categoria 56kg.

Au asistat la meciurile de la Giurgiu fostul mare campion Francisc Vaștag, cunoscutul antrenor Titi Tudor, cunoscut ca ”Titi Prospop”, reprezentanți ai Federației Române de Box, personalități din lumea sportului giurgiuvean și național.

La eveniment a participat și noul primar ales al municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, care a promis, că după învestirea în funcția de primar, îi va premia pe pugiliștii giurgiuveni în urma rezultatelor obținute.

Viorica Țigău, directorul Clubului Sportiv Municipal Giurgiu a ținut să îi felicite pe campionii giurgiuveni care au urcat pe podium, dar și pe Diaconu Dragoș, un antrenor dedicat și implicat în pregătirea sportivilor pentru marea performanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *