Concursul Zilei ! Premii pentru giurgiuvence de la Bijuteria Leyla

CONCURS

Intrebarea zilei de luni 01.03.2021 ; Ce fel de amenzi speciale au fost aplicate de către polițiști  doamnelor și domnișoarelor aflate în trafic?

Primul răspuns corect ( ne uitam la minut ), primește un lănțișor din argint cu pandantiv de argint – 925.Oferit cu drag de Bijuteria Leyla!

Primavara aceasta, meriți o bijuterie nouă! Bijuteria Leyla! Ți se potrivește!

Îmcepânde de azi, 01 martie și pâna luni,  08 martie îți oferim noi și Bijuteria Leyla acest cadou. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în zilele lucrătoare pe www.giurgiu-tribune.ro  și să citești  întrebarea din concursul zilei, întrebare ce va fi formulată dintr-una din știrile zilei respective pe  pagina noastră .

Așteptăm să ne scrieți apoi raspunsul LIVE , după ora 17.00 în cadrul emisiunii informative Breaking News, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00 pe pagina de facebook ; Televiziunea Giurgiu Tribune . Primul răspuns corect ( ne uitam la minut ), primește un lănțișor din argint cu pandantiv de argint – 925.

Citește zilnic știrile noastre și  întră în posesia unuia dintre cele 6 lanțișoare oferite cu drag de Bijuteria Leyla, din Șoseaua  București, bl. 8/300 parter , vizavi  de Colegiul Național Ion Maiorescu!

Bijuteria Leyla! Ți se potrivește!

 

21 thoughts on “Concursul Zilei ! Premii pentru giurgiuvence de la Bijuteria Leyla

  1. Amenzile de către domni polițiști pentru doamne și domnișoare a fost oferindule cate o FLOARE foarte frumos din partea lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *