Giurgiu-Tribune

2018 , anul rusinii nationale

Ziua de 29 ianuarie 2018 , va ramane din pacate in istoria Romaniei , drept una din cele mai negre si fatidice zile .
Este ziua in care parlamentul a validat guvernul Dancila .

In urma cu 29 de ani o Romanie cocarjata de foame si de frig se pregatea sa ,,celebreze” congresul al XIV-lea al Partidului Comunist Roman.
O Romanie strangulata de-o clica de farsori , de nesimtiti , de lichele , de cretini , de analfabeti , de gogomani , de haimanale si de tot felul de neica nimeni in frunte cu prostanacul decrepit si senil Ceausescu , pe care o cinica gluma a istoriei o protapise in fruntea statului roman , isi pregatea in stil festivist sfarsitul ,

Dupa 29 de ani ne-am intors de unde am plecat .
Romania este condusa de-o gasca de farsori , nesimtiti , de lichele , de cretini……..la fel de urata si de odioasa ca cea trimisa la cosul de gunoi al istoriei de evenimentele din decembrie 1989 .
Sunt 295 de zile de cand guvernul Romaniei este condus de-o gospodina mai proasta si mai agramata decat Ceausescu , adica aproape un an .
E anul in care sarbatorim 100 de ani de la infaptuirea Romaniei Mari .
Nu exista probabil ,forma mai cinica si mai mizerabila de a ne manifesta dispretul fata de istoria neamului romanesc ,  decat Viorica Dancila prim ministru si guvernul ei de idioti si de incompetenti.
Daca 1918 va ramane vesnic in constiinta publica , drept anul implinirii patriei si a constiintei nationale , 2018 va fi pentru urmasii nostri , anul rusinii nationale , anul in care Romania s-a aflat sub dictatura idiotior .

Visits183 Visits 3 Visits 790310

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *