Giurgiu-Tribune

245 de secţii de votare vor fi amenajate în judeţul Giurgiu la alegerile prezidenţiale! 48 dintre acestea – în municipiu

Pregătirile pentru alegerile prezidenţiale au intrat in linie  dreaptă . În judeţul Giurgiu vor fi amenajate 245 de secţii de votare, iar sediul BEJ va funcţiona în clădirea Instituţiei Prefectului Judeţului Giurgiu. Primarii au emis dispoziţiile pentru stabilirea locurilor speciale pentru afişajul electoral şi amplasarea de panouri electorale, iar  ştampila biroului electoral a  fost înmânată preşedintelui BEJ Giurgiu.

Potrivit Instituţiei Prefectului Judeţului Giurgiu, organizarea alegerilor prezidenţiale a început cu constituirea comisiei tehnice pentru coordonarea activităţilor privind organizarea alegerilor pentru preşedintele României.

În judeţul Giurgiu vor fi amenajate 245 de secţii de votare, dintre care 48 în municipiu. Fiecare secţie de votare are conexiune la internet şi  informaticieni.

Preşedintele Tribunalului Giurgiu a desemnat membrii  Biroului Electoral Judeţean, respectiv, trei judecători , iar sediul BEJ,  va funcţiona în clădirea Prefecturii, la parter, camera 10 .

De asemenea, prin ordinul Prefectului, a fost confecţionată şi predată preşedintelui BEJ Giurgiu ştampila biroului electoral și a fost solicitată primarilor emiterea dispoziţiilor de stabilire a locurilor speciale pentru afişajul electoral şi amplasarea de panouri electorale .

Până acum a avut loc şi o primă instruire a primarilor cu Instituţia Prefectului şi le-au fost aduse la cunoştinţă toate activităţile conform calendarului . Va urma o nouă instruire împreună cu AEP, Poliţia, Jandarmeria şi toţi factorii implicaţi în procesul de alegeri.

Sursa: AGERPRES

Camelia Sachetti

Visits: 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *