29 de permise de conducere reținute în minivacanța de Anul Nou

În minivacanța de Anul Nou, polițiștii giurgiuveni au reținut 29 de permise de conducere și 20 de certificate de înmatriculare, pentru nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice. Pe timpul activităților pentru prevenirea accidentelor de circulație, au fost constatate în flagrant delict 7 infracțiuni la regimul rutier. Un exemplu in acest sens este cel al unui tânăr, de 19 ani, din județul Ilfov care a fost depistat În timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

 

Prezenți la datorie, pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță public, polițiștii giurgiuveni au avut de lucru În minivacanța de Anul Nou.

Astfel, în perioada 30 decembrie 2023-02 ianuarie 2024, aceștia au aplicat 163 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 61.805 lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute 29 de permise de conducere și 20 de certificate de înmatriculare, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, în perioada de referință, polițiștii giurgiuveni au legitimat peste 1.200 de persoane, au verificat 1.380 de autovehicule și au efectuat 1.267 de testări cu aparatul drager și 120 cu aparatul din dotare, pentru substanțe psihoactive.

Totodată, pe timpul activităților pentru prevenirea accidentelor de circulație, au fost constatate în flagrant delict 7 infracțiuni la regimul rutier.

Și ieri, 3 ianuarie, ora 04.00, pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu, a fost depistat un tânăr, de 19 ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu rămân la datorie, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, dar și pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *