web analytics
Giurgiu-Tribune

29 iunie- Ziua Internationala a Dunarii. Pe 30 iunie Ivan Patzaichin striga adunarea vaslasilor!

Pe 29 iunie, in toata Europa, este sarbatorita Ziua Internationala a Dunarii, sub sloganul „Fii activ pentru o Dunăre mai sănătoasă!”

Manifestările dedicate acestei zile se desfășoară în toate cele 14 state dunărene, pentru a marca dorința acestor țări de a adopta măsuri și strategii comune pentru protejarea fluviului European.
La Giurgiu, oras dunarean, aceasta zi va fi marcata sambata, 30 iunie, prin miscare si sport- in cadrul campaniei Descopera Rowmania la care va fi prezent si Ivan Patzaichin.

Giurgiu, Giurgiu, vrem vâslași!

Asa suna invitatia on-line la competitia de vaslit ce va avea loc Sâmbătă, 30 iunie, începând cu ora 09:00, la Centrul De Agrement Canal Cama, în zona Podului Bizetz.
Ivan Patzaichin, celebrul canoist roman, caută pentru cel de-al șaselea an  campioni la vâslit in cadrul campaniei Descopera Rowmania, spre a forma echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.
Înscrierile se fac gratuit la office@rowmania.ro sau la fața locului, inainte de concurs.
Câştigătorii de la Giurgiu vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura pe 2 septembrie, la Tulcea.
Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă ,este o campanie de promovare a patrimoniului național și a mișcării în aer liber.

Camelia Sachetti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *