30 de copii din Giurgiu, în vizită la Parlamentul României, la invitația parlamentarilor Andrei Alexandru și Gabriela Horga

În Giurgiu, foarte mulți copii din familii cu venituri reduse nu au posibilitatea de a merge în tabere sau de a vizita anumite obiective stabilite în cadrul excursiilor care necesită costuri mult prea mari pentru famiile din care provin.

Este și motivul pentru care, 30 de copii ai Școlii Gen. nr. 10 “Sfinții Martiri Brâncoveni” din Giurgiu, însoțiti de vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Elisabeta Mihalcea au efectuat o vizită la Parlamentul României.

Copiii au fost invitați de parlamentarii giurgiuveni Andrei Alexandru și Maria Gabriela Horga din dorința de a le oferi elevilor momente de neuitat, utile pentru dezvoltatea personală.

Bucuria lor, curiozitatea și dorința de explorare m-au încărcat cu energie pozitiva și mi-au confirmat că acesti copii au mare nevoie ca noi, adulții, să ieșim din când în când din bulă și sa le acordăm atenție. Le mulțumesc colegilor mei deputați Gabriela Horga și Alexandru Andrei pentru invitație si pentru ajutorul dat în realizarea proiectului. Cred sincer că astfel de proiecte, pe lângă sprijinul material pentru copii vulnerabili, sunt importante pentru dezvoltarea lor intelectuală.” –  a precizat vicepreședintele C.J. Giurgiu, Elisabeta Mihalcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *