web analytics
Giurgiu-Tribune

Marin Anton nu a fost pe lista de invitați?!

 

Înainte de celebra nunta de la Comana, Marin Anton , fostul șef al primarilor tinuti acum strâns in pumn de Badalau ca pe-un mănunchi de nestemate, a sunat un vechi “combatant” -pe Socrul mare, Aurel Enache, primarul de la Comana! Recunoscând si neuitând binele făcut de Anton, acesta nu a avut cum sa nu își dea acordul participării fostului sau șef la eveniment!

Enache a implementat in comuna sa proiecte importante si a adus fonduri europene. A investit multi bani in comuna pe timpul PD-L cu șef-Marin Anton!
In plus acesta nu poate uita ca Anton i-a stat de veghe la căpătâi când a fost bolnav .

Marin Anton-așteptat la nunta, invitat de de socrul mare!

Daca al sau cumatru , Constantin Stoica , primar de Colibași, a uitat binele făcut pe când era la rândul sau in barca lui Anton , socrul mare, Aurel Enache , in urma discuției telefonice cu Marin Anton a si aranjat masa astfel încât Marin Anton sa stea laolaltă cu fina sa , sora miresei si fica cea mare a lui Stoica, pe care a cununat-o si careia i-a botezat un copil , urmând ca luna viitoare sa-l boteze si pe cel de-al doi-lea!

Oare cati dintre primarii PSD (in urma ordonanței 55) ,pe lângă socrul mic, aflați la acea nunta au fost ajutați in mod similar de Marin Anton ?!

Marin Anton-instigator sau varianta in cazul in care PSD-istii devin si mai nemulțumiți între ei?

De unde pana unde provocare?
Sa-i fi fost oare teama lui Badalau de “umbra ” lui Anton la Comana?
Sa-si fi adus oare instant aminte de puterea pe care Anton a exercitat-o in județ cu primarii aflați acum in PSD in urma ordonanței sus-amintite si si-a ieșit din minți ca de obicei când se simte amenințat!??

Poate ca tot din același motiv Badalau a “sunat adunarea” subordonaților PSD cu funcții de aparat!

Sa dea declarații in favoarea sa!

Si au ieșit -ce sa facă?- care mai de care mai îndatorați.
Pana si cea mai “frageda” reprezentata a aripii PD-L-ului in PSD , doamna Dinu, a ieșit sa explice public cât de calm e Dl. Badalau, si cât de bine a văzut domnia sa prin ochelarii cu vederi înguste ,oferiți de PSD odată cu fotoliul de deputat, cum dl . Badalau a venit si l-a mângâiat delicat pe obraz!

Nu, nu l-a lovit!

Pai nici nu-l cunoaște!

Așa a declarat Badalau  in presa in urma cu ceva timp! Ca nu-l cunoaște!!!
Azi ne spune ca nu l-a lovit!

 

In alta ordine de idei: unde e filmarea!???
Sau cine știe, nu si-or fi permis oamenii sa mai plătească si pt atâta lucru, si ,sigur, nimeni nu avea vreun telefon dotat cu camera! Nimeni!
Sau toată lumea se uita fix in acel moment in alta parte!!! Toată lumea!
Serios?!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *