70.000 de euro ascunşi pe corpul şi în bagajele a opt persoane dintr-un autocar

Poliţiştii de frontieră Giurgiuveni au descoperit, asupra unor cetateni turci si romani 70.000 euro, ce urmau sa fie scosi illegal din tara. Banii erau ascunsi pe corpul unor pasageri si in bagajele acestora.

Pentru a scoate 70.000 de euro illegal din Romania soferul turc al unui autocar care circula pe ruta Bucuresti- Istambul impreuna cu un alt cetatean de origine turca, au ascuns pe corp o parte din aceasta suma.Alti sase cetateni romani , au primit restul de bani de la cei doi turci pentru a-I ascunde in bagaje .
Politistii de frontiera giurgiuveni i-au prins ieri la granita. Banii,care ar fi urmat sa ajunga in Turcia si a caror provenienta legala nu a putut fi justificata de catre transportatori, au fost ridicati in vederea continuării cercetărilor.
poliţiştii de frontieră giurgiuveni efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”omisiunea în tot sau în parte, a evidențierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operațiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate şi dobândirea, deținerea sau folosirea de bunuri, cunoscând că acestea provin din săvârșirea de infracțiuni” fapte prevăzute și pedepsite de art.9 alin.1, lit.B din Legea 241/2005 combinat cu art. 29 alin.1, lit. C din Legea 656/2002, cu aplicarea art. 38 C.P., la finalizare urmand a fi luate măsurile legale ce se impun.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *