Giurgiu-Tribune

8 kilometri de tiruri asteapta sa intre in Ruse- Bulgaria. Cauza?Partea Bulgara nu face fata controlului


Potrivit CNAIR, la această oră sunt formate coloane ale vehiculelor de aproximativ 8 kilometri din cauza capacităţii de control reduse a autorităţilor de frontieră bulgare. Timpii de asteptare sunt in jur de 30 de minute la aceasta ora conform http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/

Timpiide aşteptare la punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse s-au marit si afost nevoie de deschiderea unor puncte suplimentare de control pe partea bulgara.

Din cand in cand, aceste cozi apar pe DN 5 ,care leaga Bucurestiul de Giurgiu deoarece pe  partea bulgara, traficul este adesea  ingreunat din cauza numarului mare de camioane care doresc sa iasa din tara prin  Giurgiu , iar punctul de trecere a frontierei Ruse are o  suprafata mica, unde pot intra maxim 15 camioane . Daca politistii de frontiera giurgiuveni, ar permite un  flux continuu, puctul de trecere a frontierei Ruse ar fi sufocat.

Cu asemenea situatii ne vom mai confrunta pana la deschiderea noului terminal din punctulde frontiera bulgar, care dispune de mai multe benzi de circulatie .

Intre timp conducatorii auto sunt sfatuiti de autoritati sa consulte aplicatia traficonline daca au de  gand sa treaca in Bulgaria prin vama Giurgiu.

Camelia Sachetti

Visits197 Visits 3 Visits 790279

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *