8 kilometri de tiruri asteapta sa intre in Ruse- Bulgaria. Cauza?Partea Bulgara nu face fata controlului


Potrivit CNAIR, la această oră sunt formate coloane ale vehiculelor de aproximativ 8 kilometri din cauza capacităţii de control reduse a autorităţilor de frontieră bulgare. Timpii de asteptare sunt in jur de 30 de minute la aceasta ora conform http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/

Timpiide aşteptare la punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse s-au marit si afost nevoie de deschiderea unor puncte suplimentare de control pe partea bulgara.

Din cand in cand, aceste cozi apar pe DN 5 ,care leaga Bucurestiul de Giurgiu deoarece pe  partea bulgara, traficul este adesea  ingreunat din cauza numarului mare de camioane care doresc sa iasa din tara prin  Giurgiu , iar punctul de trecere a frontierei Ruse are o  suprafata mica, unde pot intra maxim 15 camioane . Daca politistii de frontiera giurgiuveni, ar permite un  flux continuu, puctul de trecere a frontierei Ruse ar fi sufocat.

Cu asemenea situatii ne vom mai confrunta pana la deschiderea noului terminal din punctulde frontiera bulgar, care dispune de mai multe benzi de circulatie .

Intre timp conducatorii auto sunt sfatuiti de autoritati sa consulte aplicatia traficonline daca au de  gand sa treaca in Bulgaria prin vama Giurgiu.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *