web analytics
Giurgiu-Tribune

800 de locuri de munca in străinătate prin rețeaua EURES

800 de locuri de munca in străinătate prin rețeaua EURES

800 locuri de munca vacante in Spania ( 400 de femei si 200 de cupluri ) sunt
puse la dispoziție de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu prin serviciul de ocupare EURES Romania .

Sunt solicitate persoane cu vârsta cuprinsă între 18-50 de ani, apte pentru munca la câmp, pentru recoltarea capsunilor, campania 2018 (nu se solicita experienta).
Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare este 15 februarie 2018.
Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe saptamana impartite in 6 zile, ziua 7 este zi de odihna care poate sa nu coincida cu duminica.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Conventiei colective aplicabile, platibil la doua saptamani prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala.

Angajatorul oferă cazare , iar muncitorul trebuie sa plateasca 1,6 euro/zi pentru cheltuieli.
Muncitorul plateste

Transportul-dus va fi plătit de muncitor, iar întoarcerea de către angajator ,cu conditia ca muncitorul sa foloseasca mijlocul de transport oferit de firma.
Pretul primului drum se va recupera din primele salarii.

Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte:
cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), copie act identitate, adeverinta medicala „apt pentru munca”.

Persoanele cu domiciliul in judetul Giurgiu, care corespund cerintelor posturilor oferite, doresc sa aplice pentru aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu –  tel.: 0246/230613 sau direct la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. Bucuresti, bl. 202/5D, mezanin, camera 11, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *