A doua zi de protest la AJOFM Giurgiu și alte instituții

După protestul angajaților de la Casele de Sănătate, salariații mai multor instituții au declanșat proteste spontane, nemulțumiți de nivelul salariilor și inechitățile din sistemul bugetar.

Pentru AJOFM Giurgiu est a doua zi de protest, în care salariații au întrerupt lucrul timp de o oră, fiind prezenți în fața instituției pentru a cere respect și tratament echitabil din partea guvernanților și a factorilor decizionali.

FOTO: AJOFM GIURGIU

Salariații AJOFM au următoarele doleanțe:

  • Tratament echitabil: Cerem respect și tratament echitabil din partea guvernanților și a factorilor decizionali. Nu mai suntem dispuși să acceptăm discriminare sau batjocură.
  • Remunerare corectă: Solicităm o evaluare justă a salariilor noastre în conformitate cu efortul depus și responsabilitățile asumate. Suntem demni de o remunerare pe măsura contribuției noastre la societate.
  • Condiții de muncă adecvate: Cerem asigurarea unui mediu de lucru sănătos și sigur, precum și resurse suficiente pentru a ne desfășura activitatea în mod eficient.
  • Personal adecvat: Suntem conștienți de cerințele activităților noastre și solicităm alocarea unui personal suficient pentru a face față volumului de muncă și pentru a asigura servicii de calitate.

Proteste similare au avut loc și la Direcția de Sănătate Publică și Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *