A inceput Scoala de Vara a Femeilor Social-Democrate !

A inceput Scoala de Vara a Femeilor Social-Democrate,

Intre 24 si 27 august se desfasoara cursurile Scolii de Vara a femeilor social- democrate.Unde se desfasoara nu stim si sincer nici nu ne intereseaza.
Am aflat ca femeile social –democrate din judetul Giurgiu vor fi reprezentate de catre doamna deputat Elena Dinu, care si-a manifestat bucuria de a participa la aceasta manifestare .
-,,Ma bucur foarte mult sa particip si sa intalnesc femei social-democrate din toate judetele tarii’’, spunea doamna Dinu intr-o postare pe contul personal de facebook.
Este imbucurator sa aflam ca doamna Elena Dinu, acum deputat PSD isi pastreaza bunul obicei, acela de a participa la toate scolile ; de vara ,toamna, iarna, primavara si interdecadale ale tuturor partidelor corora temporar li se alatura.
Acum doi ani doamna Dinu participa si reprezenta femeile liberale din judetul Giurgiu la Scoala de Vara a Femeilor Liberale, iar din 2000 pana-n 2014 n-a ratat nici o Scoala de Vara a femeilor Democrate, respectiv Democrat-Liberale.
Felicitari doamna deputat ! Numa’ nu pot sa uit ce mult l-am mai iubit noi doi pe Basescu si ce-l mai dracuiam in duet pe Badalau in sediul PD din spatele liceului Maiorescu.
Sunt convins ca peste patru ani o sa fiti la Scoala de Vara a femeilor Pro Romania, iar daca lucrurile merg bine si sigur vor merge, vine si dom’ ministru Cuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *